banner359

İznik’e turizm danışma merkezi

Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Merkezine Yapılan Danışma Merkezi, Durak Ve Umumi Tuvalet Çalişmalarini Yerinde İnceledi

08 Eylül 2016 Perşembe 12:34
İznik’e turizm danışma merkezi
Bursa’nın İznik ilçesine turizm tanışma merkezi yapılıyor.
Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik merkezine yapılan danışma merkezi, durak ve umumi tuvalet çalışmalarını yerinde inceledi. Firma yetkililerine çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatını veren Osman Sargın, “Çevreyi kirleten unsurlar bir an önce kaldırılarak burası bayrama kadar tertemiz olacak. Hep birlikte gece gündüz demeden çalışılarak burasını bitireceğiz. Burası bizim yüz akımız olacak. Geçen bayram olduğu gibi medeniyetler başkenti İznik’e yine çok sayıda misafir gelecek. İlçemize gelenler misafirler gerek tanıtım, gerekse tuvalet ihtiyaçlarını burada giderebilecek. Bu bölge ilçemizin Turizm merkezidir. Bayram öncesi çalışmalar tamamlanarak hizmete sunulacak" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<