İznik’in Değerleri Sergiye Yansıdı

İznik Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kursun sona ermesi sebebiyle İznik Belediyesi önünde İznik’in doğal değerlerini yansıtan resim sergisi açıldı.Yaklaşık dört ay önce Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kurs öğretmeni...

17 Haziran 2016 Cuma 17:44
İznik’in Değerleri Sergiye Yansıdı
İznik Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kursun sona ermesi sebebiyle İznik Belediyesi önünde İznik’in doğal değerlerini yansıtan resim sergisi açıldı.
Yaklaşık dört ay önce Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kurs öğretmeni Metin Emre tarafından açılan Fotoğrafçılık Kursu geçtiğimiz günlerde sona erdi. Kursiyerler kurs boyunca aldıkları eğitimde ki teknik metotlar ile çektikleri resimleri İznik Belediyesi önünde ki sergide fotoğraf severlerin beğenisine sundu.
17 kursiyer ile 60 fotoğrafın sergilendiği etkinliğin açılışına İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Milli Eğitim Şube Müdürü Filiz Baran, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Ablak, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, CHP İlçe Başkanı Ayan Özer’in yanı sıra kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Açılışta konuşan Başkan Sargın, “Kaymakamlık Halk Eğitim Merkezleri vatandaşlarımızın ufkunu genişleterek, onların ilgi alanlarına ve el becerilerine yönelik kurslar ile yeni ufuklar açıyor. Bunlardan bir yenisini de bugün burada görüyoruz. Her bir karede İznik’imizin değerleri ve doğal güzellikleri ayrı ayrı yansıtılmış. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Kurs Hocası Metin Emre ve kursiyerler Abdullah Ağır, Alper Aytaç, Emre Demir, Engin Salgın, Fatih Güneş, Feride Özdemir, H. Pınar Çetin, Kadir Can Bülbül, Kazım Sargın, Kemal Candar, Musa Albayrak, Nezahet Kahraman, Nurullah Aydın, Onur Tokgöz, Seda Sargın, Süleyman Bilir ve Yasemin Karatepe’nin fotoğraflarının yer aldığı sergi katılanlar tarafından beğeni topladı.
İznik Belediyesi önü ve Ayasofya Orhan Cami yanında 3 gün boyunca sergilenecek olan resimler fotoğraf severleri bekliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<