İznik’te Gaziler Günü kutlandı

Bursa’nın İznik ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı.Atatürk anıtı önünde düzenlenen törene Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Garnizon Komutanı Binbaşı Fırat Toprak, gaziler ve aileleri katıldı. İznik...

19 Eylül 2016 Pazartesi 13:16
İznik’te Gaziler Günü kutlandı
Bursa’nın İznik ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı.
Atatürk anıtı önünde düzenlenen törene Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Garnizon Komutanı Binbaşı Fırat Toprak, gaziler ve aileleri katıldı. İznik Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Eroğlu, yaptığı konuşmada, "19 Eylül Gaziler Günü, savaş meydanlarında canını ortaya koyarak, aziz milletine ve vatanına hizmet eden gazilerin şeref günüdür. Gaziler gününü kutlamanın gurur ve heyecanı içindeyiz. Ülkemiz bugün dünden olduğundan daha fazla iç ve dış hain mihrakların yoğunlaşan tehdidi altındadır. 15 Temmuz’da, Türk Silahlı Kuvvetleri’nde yuvalanan millet ve devlet düşmanı hainler, darbe teşebbüsünde bulunmuşlardır. Bu darbe teşebbüsü, TSK’nın gerçek vatansever askerleri, emniyet teşkilatımızın ve asil milletimizin kahraman evlatları tarafından önlenmiştir" dedi.
Kıbrıs gazisi Ali Baraç, okuduğu şiirle törene katılanları duygulandırdı. Daha sonra protokol mensupları Gaziler Derneği lokalini ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<