İznik’teki Yol Çalışmaları Devam Ediyor

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, altyapı çalışmaların bittiği bölgelerde yol ve kaldırım çalışmalarının üç koldan devam ettiğini söyledi.Üç koldan çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Osman Sargın, Atatürk...

16 Haziran 2016 Perşembe 16:43
İznik’teki Yol Çalışmaları Devam Ediyor
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, altyapı çalışmaların bittiği bölgelerde yol ve kaldırım çalışmalarının üç koldan devam ettiğini söyledi.
Üç koldan çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Osman Sargın, Atatürk Caddesi Yenişehirkapı mevkinde sürdürülen kaldırım çalışmalarını inceledi. Ardından Beyler Mahallesi Koyutürk sokak, Selçuk Mahallesi Çayır sokak ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sevindik Sultan sokakta yürütülen parke çalışmalarını ziyaret etti. Önümüzdeki günlerde ekip çalışmalarını beş koldan yürütüleceğini belirten, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın "Kanalizasyon, doğalgaz, içme suyu ve benzeri altyapı çalışmaların bittiği bölgelerde yollarımızı asfaltlama ve parke taşı ile işlemeye devam ediyoruz. Çalışmalarımıza destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum. Ayrıca çalışmalarımız süresince vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği sabır ve teveccühten dolayı tebrik ediyorum" dedi.
Ayrıca yol güzergahında bulunan esnafı da ziyaret eden Başkan Sargın, dertlerine ortak oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<