banner359

Japonya’dan Nilüfer’e Kardeş Personel

Nilüfer Belediyesi İle Tokai Belediyesi Arasında Gerçekleştirilen Personel Değişimi Programı İle Bursa’ya Gelen Hiroyuki Kawasaki, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Makamında Ziyaret Etti.

08 Aralık 2015 Salı 15:42
Japonya’dan Nilüfer’e Kardeş Personel
Nilüfer Belediyesi ile Tokai Belediyesi arasında gerçekleştirilen personel değişimi programı ile Bursa’ya gelen Hiroyuki Kawasaki, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.
Nilüfer Belediyesi’nin 2007 yılından beri kardeş şehri olan Japonya’nın Tokai Belediyesi’yle personel değişimi yapıyor. Tokai Belediyesi’nde 4 yıl afet önleme ve kriz yönetimi uzmanlığı yapan ve şu an Yangın Söndürme Birimi’nde çalışmalar yürüten Hiroyuki Kawasaki Nilüfer Belediyesi’ne geldi. Nilüfer Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı Birimi’nde 6-25 Aralık tarihleri arasında çalışmalar sürdürecek olan Hiroyuki Kawasaki, Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Bozbey Japon konuğu eşi Seden Bozbey ile birlikte ağırladı.
Tokai Belediye Başkanı Atsuo Suzuki’nin Başkan Bozbey’e gönderdiği mektubu ileten Kawasaki, yaşadığı şehir hakkında da Bozbey’e bilgi verdi.
Bozbey de Hiroyuki Kawasaki’yi Nilüfer’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Bozbey, Hiroyuki Kawasaki ile sivil savunma ve depreme yönelik çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapılacağını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<