Kaçak hayvan satış yerleri yıkıldı

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kurban bayramı öncesi kaçak hayvan satış yerlerini yıktı.Panayır Mahallesi’nde geniş çaplı operasyon düzenleyen Zabıta Müdürlüğü ekipleri, küçük ve büyükbaş hayvanların bakıldığı...

15 Ağustos 2016 Pazartesi 17:14
Kaçak hayvan satış yerleri yıkıldı
Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kurban bayramı öncesi kaçak hayvan satış yerlerini yıktı.
Panayır Mahallesi’nde geniş çaplı operasyon düzenleyen Zabıta Müdürlüğü ekipleri, küçük ve büyükbaş hayvanların bakıldığı kaçak ahırlar ile yol kenarına yapılan kümesleri yıktı. Görüntü ve çevre kirliliğine sebebiyet veren barakalar iş makinesi ile yıkılırken, hayvan sahiplerine cezai işlem uygulandı.
Zabıta yetkilileri, 3285 Sayılı Hayvan Sağlığı ve Zabıtası Kanunu’na göre cadde ve sokaklarda her türlü küçük ve büyükbaş hayvanın yetiştirilmesi, kesilmesi ve satışının yapılmasının yasak olduğunu hatırlatarak, “kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte şehrin göbeğinde, mahalle aralarında kaçak hayvan ticareti yapanlara yönelik denetimlerimizi hızlandırdık. Gerek kurbanlık satıcılarının, gerekse vatandaşların sıkıntı yaşamaması için gerekli tedbirleri aldık. Kurulan kurbanlık satış ve kesim alanlarında çeşitli illerden gelen besiciler sağlıklı bir ortamda satış yapıyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<