banner359

KADEM sinema akademisi Bursa’da perde açıyor

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), Sinefesto ile birlikte hazırladığı “Sinema Akademisi” projesi ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

31 Mart 2017 Cuma 14:45
KADEM sinema akademisi Bursa’da perde açıyor

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), Sinefesto ile birlikte hazırladığı “Sinema Akademisi” projesi ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Türkiye genelindeki KADEM il temsilciliklerinin tümünde yapılması planlanan projenin Konya ve Antalya’dan sonra üçüncü durağı KADEM Bursa İl Temsilciliği olacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan “KADEM Sinema Akademisi” için başvurular Bursa’da 22 Mart - 6 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Başvuru sürecinin ardından 7 Nisan’da yapılacak mülakatla akademiye katılmaya hak kazanacak isimler 8 Nisan’da ders başı yapacak. Teorik ve pratik eğitimlerin verileceği KADEM Sinema Akademisi’nde eğitim almaya hak kazanan katılımcılar, 28 Mayıs’a kadar 8 hafta boyunca her cumartesi-Pazar tam gün eğitim alacak.

Ünlü yönetmen ve oyuncular katılacak

Yönetmenlik, görüntü yönetmenliği, senaryo ve kurgu “KADEM Sinema Akademisi”nin derslerini oluşturuyor. Zaman zaman ünlü yönetmen ve oyuncuların da öğrencilerle bir araya gelip deneyimlerini paylaşacağı derslerin de yapılacağı akademinin sonunda öğrenciler tarafından kısa film de çekilecek.

6 Nisan son başvuru

Katılımın ücretsiz olduğu “KADEM Sinema Akademisi” için başvurular 6 Nisan 2017’ye kadar yapılabilecek.7 Nisan’da mülakatalar gerçekleştirilecek, eğitimler ise 8 Nisan’da başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<