Kadın Çiftçilere Sertifika

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kadın çiftçiler sertifikalarını aldı.Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Ziraat Odaları Birliği arasında imzalanan protokol gereği İnegöl’deki verilen eğitimleri...

10 Aralık 2015 Perşembe 14:52
Kadın Çiftçilere Sertifika
Bursa’nın İnegöl ilçesinde kadın çiftçiler sertifikalarını aldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Ziraat Odaları Birliği arasında imzalanan protokol gereği İnegöl’deki verilen eğitimleri tamamlayan kadın çiftçilere sertifikaları takdim edildi. Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, “Geçtiğimiz yaz kadın çiftçilerimizi eğitimiyle ilgili bir projemiz vardı. O projemiz başarı ile tamamlandı. Üç gün boyunca eğitim aldılar. Eğitim sonunda kadın çiftçilerimize sertifikalarını veriyoruz. Mahallelerimiz de kadınlarımızın üretimle alakalı önemli yeri olduğu için onlara bu konularda eğitim vermemiz gerekiyor. Bundan sonraki dönemlerde de bu tip çalışmalarımızı diğer mahallelerimizde yapacağız” dedi.
İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru ise, “Güzel bir kurs oldu. Bundan sonra potansiyel meyvecilikle uğraşan, hayvancılıkla uğraşan mahallelerde eğitimlerimize devam edeceğiz. İnşallah birçok mahallede bu eğitimleri vereceğiz. Kadınların bu eğitimlere dahil edilmesi çok önemli” dedi.
Konuşmaların ardından eğitimleri başarıyla tamamlayan 25 kadın çiftçiye sertifikaları verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<