banner359

Kadın muhtarlar Başkan Dündar’ı ağırladı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarlarla buluşmalarını sürdürüyor.Muradiye Mahalle Muhtarı Vahide Kılıçaslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya Marmara Muhtarlar Federasyonu Başkanı Sevimgil, Osmangazi Muhtarlar Derneği...

31 Mart 2017 Cuma 12:38
Kadın muhtarlar Başkan Dündar’ı ağırladı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarlarla buluşmalarını sürdürüyor.

Muradiye Mahalle Muhtarı Vahide Kılıçaslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya Marmara Muhtarlar Federasyonu Başkanı Sevimgil, Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın ile Muradiye, Hamzabey, Kavaklı, Aktarhüssam, Alacahırka, Yahşibey ve bölgedeki diğer mahalle muhtarları katıldı. Muradiye Külliyesi’nde muhtarlarla bir araya gelen Başkan Mustafa Dündar, “Muradiye’nin manevi atmosferinde bölge muhtarlarımızla bir istişare toplantısı yaptık. Bu tür toplantılar, meselelerin yerinde tespiti açısından son derece verimli oluyor. Muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Onlar, bizim mahallelere, vatandaşımıza açılan birer kapımız gibi. Onların taleplerinin yerine getirilmesi bizim önceliğimiz oluyor. Bugün Muradiye muhtarımızın ev sahipliği yaptığı buluşmamız, daha modern bir Osmangazi oluşturmak ve vatandaşlarımıza kaliteli yaşam sunmak adına güzel ve verimli geçti. Ben, bu buluşma için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir mahalle veya bölgede herhangi bir çalışma ya da yatırım yapmadan önce, en başta da muhtarlarla fikir alış verişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Dündar, “Osmangazi’nin bütün meseleleri bizim için önem arz ediyor. Bunları halletmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Muhtarlarımızla yaptığımız bu toplantılar, sorunların çözümü açısından faydalı oluyor. Fikir alışverişinde bulunup, birlikte çözüm geliştiriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<