banner359

Kadınlara Okuryazarlık Eğitimi

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (açev) Ve Hüdavendigar Kadın Dayanışma Derneği Ortaklığıyla Okuma-yazma Bilmeyen Kadınlara Yönelik Program Düzenliyor.

10 Aralık 2015 Perşembe 12:01
Kadınlara Okuryazarlık Eğitimi
Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) Ve Hüdavendigar Kadın Dayanışma Derneği ortaklığıyla okuma-yazma bilmeyen kadınlara yönelik program düzenliyor.
Kadınların toplumsal yaşamdaki etkinliklerini arttırmaya ve yerel karar alma mekanizmalarında aktif rol almalarını sağlamaya yönelik çalışmaları destekleyen Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi, AÇEV ve Hüdavendigar Kadın Dayanışma Derneği işbirliğiyle okuma-yazma bilmeyen kadınlara yönelik program düzenliyor. Okuma-yazma eğitimi alan 20 kadına Osmangazi Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından sertifika verilecek.
Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, düzenlenen programa 7’den 70’e kadınların katıldığını söyledi. Programa katılan kadınların okuma-yazma konusunda istekli olduğunu söyleyen Keskin, böyle bir fotoğrafı gördükleri için mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<