banner359

Kaldırıma Merdiven Yaptılar

Bursa’nın Mudanya ilçesinde kaldırıma yapılan merdiven tepkiye sebep oluyor.Mustafakemalpaşa Caddesi Merdivenli Sokak’ta bir inşaatın terasına çıkmak için demir merdiven yapıldı. Eğitim maksatlı bir yapının tadilatı sırasında teras...

19 Nisan 2016 Salı 17:34
Kaldırıma Merdiven Yaptılar
Bursa’nın Mudanya ilçesinde kaldırıma yapılan merdiven tepkiye sebep oluyor.
Mustafakemalpaşa Caddesi Merdivenli Sokak’ta bir inşaatın terasına çıkmak için demir merdiven yapıldı. Eğitim maksatlı bir yapının tadilatı sırasında teras kata ulaşmak için yapılan 1,5 metre genişliğinde ve 10 metre uzunluğundaki merdiven, bina içindeki yer darlığı yüzünden kaldırıma monte edildi. Kaldırımın işgal edilmesine tepki gösteren yayalar, “Kimin yapılması için izin verdiğini bilmiyoruz. İnşaat sahibine neden bu merdiveni bu şekilde yaptıklarını sorduğumuzda, ‘Kaçak yapmadık, belediyeden iznimiz var’ cevabını aldık. Kaldırımda yürürken birden önümüzde devasa demir merdiven çıkınca mecburen kaldırımdan asfalta iniyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<