banner359

Kanser Tedavisi Gören Çocuklara Rengarenk Moral

Uludağ Onkoloji Derneği (Onko-day) tarafından oluşturulan Onko-day Çocuk Kulübü üyesi, tedavi gören ve tedavisini tamamlayıp sağlığına kavuşan çocuklara yönelik düzenlenen moral etkinliğinde Vos Garage 16 adı altında toplanan "vosvos"...

24 Nisan 2016 Pazar 11:15
Kanser Tedavisi Gören Çocuklara Rengarenk Moral
Uludağ Onkoloji Derneği (Onko-day) tarafından oluşturulan Onko-day Çocuk Kulübü üyesi, tedavi gören ve tedavisini tamamlayıp sağlığına kavuşan çocuklara yönelik düzenlenen moral etkinliğinde Vos Garage 16 adı altında toplanan "vosvos" sevdalıları çocuklarla bir araya gelerek çocuklara rengarenk bir gün hediye etti.
Onkoday Çocuk Kulübü ve Vosgarage16 katkıları ile Nilvak Rehabilitasyon Merkezinde kanser tedavisi gören ve tedavisi tamamlanan 75 çocuğun yüzü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, halk arasında "vosvos" olarak bilinen klasik otomobillerle güldü. Rengarenk otomobiller, etkinlik öncesi süslenerek rehabilitasyon merkezi bahçesine getirildi. Gruplar halinde sırayla kentte tur atan çocuklar, klasik araçlarla gezmenin keyfini çıkardı. Kendileri için özel olarak yaptırılan t-shirtleri giyen çocuklar hediye edilen oyuncaklarla da bir kez daha mutlu oldu. Şehir turunun ardından Botanik Parkta mola veren çocuklar doğayla iç içe rengarenk bir gün geçirdi. Vos garage 16 Kulüp Başkanı Abdullah Karada "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için böyle bir organizasyon düzenledik. Onların moral bulması için elbette bizlere de görev düşüyor. Bu etkinliğimizde 25 vosvos sevdalısı arkadaşımız bize destek oldu. 75 çocuğumuz ve ailelerinin yer aldığı etkinlikte çocuklarımıza farklı bir gün yaşatmak istedik. Etkinliğimize destek veren herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<