banner359

Karaburun Ve Meral, Engelli Gençlere Konuk Oldu

Dünya Engelliler Gelişim Derneği Başkanı Ve Uzaktan Eğitim Konfederasyonu Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İslam Meral, Ak Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun İle Bir Araya Gelerek, Engelli Gençlere Konuk Oldu.

21 Ekim 2015 Çarşamba 09:29
Karaburun Ve Meral, Engelli Gençlere Konuk Oldu
Dünya Engelliler Gelişim Derneği Başkanı ve Uzaktan Eğitim Konfederasyonu Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İslam Meral, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ile bir araya gelerek, engelli gençlere konuk oldu.
Engellilerin sorunları hakkında AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun istişare yapan Meral, engellilerin toplumda daha fazla hak sahibi olmaları için gerekli proje ve sunumları gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyledi. Engelli vatandaşların daha rahat bir ortamda hayatlarını sürdürebilmeleri için eğitim, sağlık, erişebilirlik ayrımcılığa uğramama gibi hususlar üzerinde daha fazla durulması gerektiğini vurgulayan Meral, bu hayatta engelli bireylerinde olduğunu ifade etti. Dünya Engelliler Gelişim Derneği olarak Erzurum’da engellilerin yanında hareket ettiklerini ve bu hareketi tüm Türkiye çapında ilerlettiklerini aktaran Meral, “Bizler, insanca ve onurlu bir yaşam istiyoruz. Engelsiz bir dünya oluşturmanın mümkün olduğunu biliyoruz. Buna olan inancımızla bütün vatandaşlarımızı, eşit ve insan onuruna yaraşır bir yaşam mücadelemize destek olmaya çağırıyoruz. Dünya nüfusunun yaklaşık yüzde 15’i yani 1 milyar insan çeşitli engellilik durumuna sahip. Erzurum’da ise yaklaşık 55 bin engelli mevcut” dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ise, engelli bireylerin topluma ve hayat kazandırılması için Dünya Engelliler Gelişim Derneği ile ortak hareket edeceğini belirterek, “Dünya Engelliler Gelişim Derneği Başkanı İslam Meral’in çalışmalarını takdirle karşılıyorum. İnşallah engellilerin hayat kazandırılması noktasında beraber çalışmalarımız olacaktır” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<