banner359

Karacabey Belediyesi’nden “giyecek kumbarası”

Bursa’nın Karacabey Belediyesi, ilçenin çeşitli yerlerine kıyafet kumbaraları koydu.Karacabey Belediyesi ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce hayata geçirilen uygulamayla kullanılmayan ayakkabı, çanta, atkı-bere, mont, pantolon gibi...

24 Kasım 2016 Perşembe 16:56
Karacabey Belediyesi’nden “giyecek kumbarası”
Bursa’nın Karacabey Belediyesi, ilçenin çeşitli yerlerine kıyafet kumbaraları koydu.
Karacabey Belediyesi ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce hayata geçirilen uygulamayla kullanılmayan ayakkabı, çanta, atkı-bere, mont, pantolon gibi günlük hayatta kullanılabilecek olan eşyaların dar gelirli vatandaşlara dağıtılması hedefleniyor. “Kullanılmayan eşyalara ikinci bir şans veriyoruz” diyen Belediye Başkanı Ali Özkan, bu yeni uygulama ile hem çevre, hem de insanı öncelik haline getirdiklerini söyledi.
Özkan, “İlçede 15 farklı noktaya konulan kumbaralarda kullanılmayan kıyafetler toplanarak dar gelirli vatandaşlara dağıtılacak. Kullanılamayacak durumda olan giysileri de bu kumbaralar vasıtasıyla ayırt edip, tekstil sanayiinde kullanılmak üzere geri dönüşüme kazandırıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<