Karacabey Belediyesi’nden Halep’e yardım eli

Bursa’nın Karacabey ilçesinden Halep’e insani yardım gönderildi.Halep’te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan Karacabey Belediyesi, Hayrat Vakfı ile ortaklaşa düzenlediği kampanyayla savaş mağdurları için yardım topladı. Yiyecek...

04 Ocak 2017 Çarşamba 15:16
Karacabey Belediyesi’nden Halep’e yardım eli

Bursa’nın Karacabey ilçesinden Halep’e insani yardım gönderildi.

banner380

Halep’te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan Karacabey Belediyesi, Hayrat Vakfı ile ortaklaşa düzenlediği kampanyayla savaş mağdurları için yardım topladı. Yiyecek ve giyecek malzemelerinden oluşan yardım TIR’ı dualarla Halep’e gönderildi.

Ulucami önündeki törende konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, dünya mazlumlarının umudu ve büyük bir imparatorluğun mirasçısı olan Türk milletinin bütün insanlık âleminden sorumluluk duyduğunu ifade ederek, “Bu konuda ilçe halkının hislerine tercüman olduk. Ecdadımızdan devraldığımız bu medeniyet bayrağını sonsuza kadar taşımakla kendimizi mükellef hissediyoruz. Bu coğrafyayı kendi emperyalist emelleri için kan ve gözyaşına boğan sözde çağdaş devletler gibi yaşanan bu insanlık dramına sırtımızı dönemeyiz. Biz kendimize yakışanı dün de yaptık, bugün de yapmayı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<