banner359

Karacabey mezarlıklarında kapsamlı temizlik

Karacabey şehir merkezinde yer alan mezarlıklarda kapsamlı temizlikler, ramazan bayramına yetiştirilecek.Temizlik İşleri Müdürü Kenan Gündem ile birlikte merkezdeki 2 mezarlığı ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, yapılan temizlik ve...

07 Haziran 2017 Çarşamba 13:36
Karacabey mezarlıklarında kapsamlı temizlik

Karacabey şehir merkezinde yer alan mezarlıklarda kapsamlı temizlikler, ramazan bayramına yetiştirilecek.

Temizlik İşleri Müdürü Kenan Gündem ile birlikte merkezdeki 2 mezarlığı ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, yapılan temizlik ve genel bakım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bayram haricinde de sık sık mezarlıklarda temizlik yaptıklarını belirten Özkan, "Bugün ilçemizin mezarlıkları, örnek gösterilecek seviyededir. Yeni alanlar oluşturmak için onlarca kamyon ile buradan taş parçaları çıkardık. Yine çukur kalan mevkileri doldurduk. Tümsekli yerlere merdivenler ve korkuluklar yaptık. Yollarımızı yeniledik ve hasarlı noktaları tamir ettik. Çeşmelerimizi bakımlardan geçirdik. Artık yağmur ve çamurun defin ve ziyarete mani olması söz konusu değil. Yine mezarların kolay bulunabilmesi için mezarlıkları adalara böldük. Otla mücadele ve çiçeklendirilme işlemleri de yine belediye ekiplerimizce yapılmaktadır’’ dedi.

Temizlik İşleri Müdürü Kenan Gündem ise, "Yılların kirini söküp attık diyebiliriz. Yaptığımız çalışmalarla yeni alanlar ortaya çıkardık. Temizlik işleri personelimiz bu noktada üstün bir gayret gösteriyor. İşlerini şevkle yapıyorlar. Onların bu isteği yaptıkları işe de çok olumlu yansıyor. Ben de kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<