banner359

Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi’ne ödül

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi öğrencisi Beyza Cabri, biyoloji dalında teşvik ödülüne layık görüldü.Bu yıl 48.’si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma...

18 Mayıs 2017 Perşembe 16:44
Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi’ne ödül

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi öğrencisi Beyza Cabri, biyoloji dalında teşvik ödülüne layık görüldü.

Bu yıl 48.’si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finalinde, Karacabeyli öğrenci Beyza Cabri 4. olarak, teşvik ödülüne layık görüldü. Final sergisi Ankara Ato Uluslararası Kongre ve Sergi Salonu’nda 8-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlendi. Türkiye genelinde 13 bin 940 proje başvurusu arasından, 12 bölge merkezinde yapılan değerlendirmeler sonucunda 1. olarak belirlenen 12 daldan 220 proje finalist olarak sergiye katıldı. Ulviye Matlı Fen Lisesi öğrencisi Beyza Cabri, biyoloji dalında teşvik ödülüne layık görüldü.

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Bu başarıda emeği geçen okul idaremizi, öğretmenlerimizi, yarışmaya katılım gösteren öğrencilerimizi ve onların velilerini tebrik ediyorum. Türkiye genelinde alınan bu başarı ilçemizi sevindirmiş ve beklentilerimizi daha da arttırmıştır. Bundan sonraki yıllarda bu başarılarımızın artarak devam edeceğini düşünüyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<