banner359

Karacabey’de ‘Dağcılık Spor Kulübü’ Kuruluyor

‘spor Ve Sporcu Dostu Kent’ Hedefi İle Yola Çikarak, Türkiye Genelinde Büyük Ses Getiren Karacabey Belediyesi, Şimdi De Dağcılık Spor Kulübü Kurulacak Olmanın Heyecanı Yaşanıyor.

17 Haziran 2016 Cuma 17:34
Karacabey’de ‘Dağcılık Spor Kulübü’ Kuruluyor
‘Spor ve Sporcu Dostu Kent’ hedefi ile yola çıkarak, Türkiye genelinde büyük ses getiren Karacabey Belediyesi, şimdi de Dağcılık Spor Kulübü kurulacak olmanın heyecanı yaşanıyor.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın göreve gelmesinden bu yana, tüm branşlardaki sportif altyapıya verilen destekle, ilçedeki lisanlı sporcu sayısını 10 kat artırma başarısı gösterdi. Karacabey Belediyesi, ‘Sportif Kent Karacabey’ hedefi doğrultusunda yenilikçi projeleri sırasıyla yürürlüğe koyarken, şimdi de Karacabey Belediyespor bünyesinde yer alması planlanan Dağcılık Spor Kulübü’nün, kısa süre içerisinde faaliyete geçeceği müjdelendi.
Karacabey Belediyesi’nin ortaya koyduğu etkin projeler sayesinde, kentte yaşanan sporcu patlaması yaşandığına vurgu yaparak, peşi sıra gelen sportif başarıların, tüm Bursa genelinde hayranlık uyandırdığını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyesi Dağcılık Spor Kulübü’nün ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Karacabey Belediyespor bünyesinde hayata geçirilecek Dağcılık Spor Kulübü’nün, ilçe için oldukça önem arz eden arama kurtarma faaliyetlerinin de bir anlamda destekçisi olacağını dile getiren Başkan Özkan, belediye olarak ilçeye değer katacak projeler geliştirmeyi sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<