Karacabey’de dönüşüm seferberliği sürüyor

Karacabey’de, ilçe merkezi ve kırsaldaki yürütülmekte olan bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.Mahallelerdeki çalışmaları yakından inceleyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “İmkanlar dahilinde tüm mahallelerimize...

03 Haziran 2017 Cumartesi 14:22
Karacabey’de dönüşüm seferberliği sürüyor

Karacabey’de, ilçe merkezi ve kırsaldaki yürütülmekte olan bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Mahallelerdeki çalışmaları yakından inceleyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “İmkanlar dahilinde tüm mahallelerimize ekiplerimizi yolluyoruz. Öncelik gerektiren bakımları belirledikten sonra tamamlanması için de özveriyle çalışıyoruz. Hem Büyükşehir, hem de Karacabey Belediyesi olarak, var gücümüzle çalışırken, hayat standartlarını yükseltmek ve vatandaşlarımızın modern bir ortamda yaşamalarını sağlamak için gayret sürdürüyoruz. Yolağazı Mahallesi Muhtarlık binası eskiden ikinci kattaydı. Mahallede yaşayan yaşlılar için adeta bir eziyete dönüşüyordu. Ama artık zemin katta hizmet verecek. Gönü Mahallesindeki düğün salonunda devam eden çatı tamiratı ve arıtma tesisinin bakım ve onarım çalışmalarını devam ediyor" dedi.

banner380

Yenikaraağaç’ta köy muhtarı ve mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Başkan Özkan, yanına gelen bir çocuğa da oyuncak ve Karacabey Birlikspor forması hediye etti. Başkan Özkan’ın burada yaptığı incelemelerde, iş merkezi niteliğinde köye kazandırılan dükkanların yer aldığı kompleks dolaşıldı. Özkan, içerisinde kahvehane, berber salonu, market ve marangozun faaliyet gösterdiği binadaki son dokunuşlarında yapıldığını söyledi.

Mahalleleri tek tek dolaşarak çalışmaları inceleyen Özkan’a vatandaşlar da teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<