banner359

Karacabey’de kurban hazırlıkları

Bursa’nın Karacabey Belediyesi, bayram öncesi kurban pazarını satışa hazır hale getirdi.12 Eylül Pazartesi günü başlayacak Kurban Bayramı öncesi kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nde mezbaha yanında oluşturulan...

20 Ağustos 2016 Cumartesi 13:36
Karacabey’de kurban hazırlıkları
Bursa’nın Karacabey Belediyesi, bayram öncesi kurban pazarını satışa hazır hale getirdi.
12 Eylül Pazartesi günü başlayacak Kurban Bayramı öncesi kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nde mezbaha yanında oluşturulan kurbanlık satış yerleri ve yollarını düzenleyerek, alıcılar ve satıcılar için sağlıklı bir mekan oluşturdu. Kurban pazarındaki hazırlıkları inceleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, “Hayvan satıcıları ve vatandaşların yağmurdan etkilenmemeleri için kapalı alanlar oluşturuldu. Kurban pazarına rahat ulaşım için yolları da asfaltladık” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<