banner359

Karacabey’e “Sosyal Hizmet Merkezi”

Bursa’nın Karacabey ilçesine Sosyal Hizmet Merkezi açılacak.Karacabey Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Bursa İl Müdürlüğü iş birliğiyle ilçeye ‘Sosyal Hizmet Merkezi’ açılması kararlaştırıldı. Aile ve Sosyal...

25 Mart 2017 Cumartesi 13:47
Karacabey’e “Sosyal Hizmet Merkezi”

Bursa’nın Karacabey ilçesine Sosyal Hizmet Merkezi açılacak.

Karacabey Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Bursa İl Müdürlüğü iş birliğiyle ilçeye ‘Sosyal Hizmet Merkezi’ açılması kararlaştırıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, proje hakkında Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda, ilçedeki bakıma muhtaç, yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşların meselelerinin çözülmesi için yapılması gereken çalışmalar ele alındı. Belediye tarafından bu iş için müdürlüğe bir bina tahsis edileceğini söyleyen Başkan Ali Özkan, dezavantajlı grupların Bursa’ya gitmekten kurtarılmasının büyük bir hizmet olacağını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<