banner359

Karacabey’e Ulaşımda Büyükşehir Kalitesi

Bütünşehir Uygulamaları Kapsamında Daha Önce Küçük Sanayi – Mustafakemalpaşa Otobüs Seferlerini Başlatan Büyükşehir Belediyesi, Şimdi De Karacabey – Küçük Sanayi Seferlerine Start Verdi.

29 Ekim 2015 Perşembe 13:00
Karacabey’e Ulaşımda Büyükşehir Kalitesi
Bütünşehir uygulamaları kapsamında daha önce Küçük Sanayi-Mustafakemalpaşa otobüs seferlerini başlatan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Karacabey-Küçük Sanayi seferlerine start verdi.
Kent içi ve şehirler arası ulaşımın yükselen markası Burulaş, bütünşehir anlayışı kapsamında yakın zaman önce başlattığı Mustafakemalpaşa -Küçük Sanayi seferlerine 901 numaralı hat ile Karacabey-Küçük Sanayi’yi de ekledi. Bursa’da şehir içi ulaşım alanında raylı sistemler ve geniş otobüs ağı ile kaliteli ulaşım hizmetini sürdüren Burulaş, bütünşehir kapsamında ilçelere de ulaşım konusunda çalışmalarına devam ediyor. Burulaş, yakın zaman önce başlattığı Mustafakemalpaşa -Küçük Sanayi seferlerinin ardından Karacabey-Küçük Sanayi seferlerini de başlattı. 901 numaralı hat ile seferlerine başlayan Burulaş, Mustafakemalpaşa’nın ardından Karacabeylileri de kaliteli ulaşım ile buluşturdu. Burulaş ile birlikte Üstündağ Turizm’in de kullandığı 901 hattı ile her iki firma aynı güzergâh üzerinde farklı kalkış saatleriyle hizmet veriyor.
Burulaş’ın kent içi ulaşımın yanında bütünşehir düzenlemesi sonrasında ilçelere yönelik hizmet ağını genişletmeye devam ettiğini hatırlatan Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, “Burulaş olarak vatandaşlarımızın daha kaliteli ulaşım hizmeti almaları adına yatırımlarımız ve çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
901 numaralı hattın çalışma saatleri ile ilgili bilgi veren Burulaş yetkilileri, hafta içi her gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek seferler bir saatlik aralarla Karacabey-Küçük Sanayi istikametinde sabah saat 08:00’da başlayıp akşam saat 20:00’da son seferin gerçekleştirileceğini, Küçük Sanayi- Karabey istikametinde ise ilk seferin 07:00’da olup son seferin de akşam saat 19:00’da yapılacağını belirtti. Karacabey Otogarı - Balıkesir Bursa Yolu - Küçük Sanayi İstasyonu güzergâhının izleneceğini aktaran yetkililer, 2 adet 4 liralık ‘Tüm Hatlar’ manyetik bilet kullanılıp, 65 yaş üzeri ve kişiselleştirilmiş kartların geçerli olmayacağını hatırlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<