“Karanlık geceden aydınlık sabaha” sergisi

Bursa’nın İznik ilçesinde, Milli İrade Meydanı’nda 15 Temmuzun yıldönümü münasebetiyle “Karanlık Geceden Aydınlık Sabaha” isimli fotoğraf sergisi açıldı.İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından 15 Temmuz...

13 Temmuz 2017 Perşembe 17:16
“Karanlık geceden aydınlık sabaha” sergisi

Bursa’nın İznik ilçesinde, Milli İrade Meydanı’nda 15 Temmuzun yıldönümü münasebetiyle “Karanlık Geceden Aydınlık Sabaha” isimli fotoğraf sergisi açıldı.

banner380
İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından 15 Temmuz sürecindeki demokrasi nöbetleri esnasında objektiflere yansıyan kareler ile ülke genelinde Türk milletinin destanını anlatan kareler Milli İrade Meydanı’nda sergileniyor. Belediye Başkanı Osman Sargın, “Yüce Türk milleti ecdadından aldığı güç ve ilham ile dün Çanakkale’de olduğu gibi 15 Temmuzda göğsünü bu ülke için tanklara, tüfeklere siper etti. Bu destanı yazan asil Türk milleti ülkesi için günlerce meydanlarda sabahlayarak demokrasi nöbetleri tuttu. Bu nöbetlerin İznik’te de icrası sırasında ve ülke genelinde objektiflere yansıyan kareler 15 Temmuz destanının 1. yıldönümünde belediyemiz tarafından sergilendi. Allah bu memleket üzerindeki emellerini gerçekleştirmelerine bir daha fırsat vermesin” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<