banner359

Kas Hastası Çocuğa Sürpriz Sünnet Hediyesi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kas hastası 11 yaşındaki Mustafa Albahçe’ye elektrikli bisiklet hediye etti.Tarihte ‘Geyikli Baba’ olarak bilinen Babasultan hazretlerinin ismini taşıyan Babasultan köyünde yaşayan Orhan-Hicran...

19 Ekim 2015 Pazartesi 15:52
Kas Hastası Çocuğa Sürpriz Sünnet Hediyesi
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kas hastası 11 yaşındaki Mustafa Albahçe’ye elektrikli bisiklet hediye etti.
Tarihte ‘Geyikli Baba’ olarak bilinen Babasultan hazretlerinin ismini taşıyan Babasultan köyünde yaşayan Orhan-Hicran Albahçe çiftinin, kas hastası olan ve yürüyemeyen çocukları Mustafa için köylerinde yapacakları sünnet düğünü davetlerini geri çevirmeyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Başkan Yardımcısı Halil Döner ile birlikte sünnet düğününe katıldı. Hastalığı nedeniyle yürüyemeyen adaşı Mustafa Albahçe’ye sünnet hediyesi olarak akülü araç hediye eden Dündar’ın bu sürprizi, başta sünnet çocuğu olmak üzere herkesi sevindirdi.
Davetlerini kırmayarak hasta çocuklarının sünnet düğününe gelen Başkan Mustafa Dündar’ın bu davranışı karşısında oldukça duygulanan baba Orhan Albahçe, “Çok sevdiğim bir arkadaşımın vesilesiyle Mustafa Dündar başkanımıza ulaşıp çocuğumun sünnetine davet ettim. Katılması halinde bizleri ve oğlumu çok mutlu edeceğini söyledim. Başkanımızda en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadı. Arayıp geleceğini söylediğinde inanmadım. Ancak, gelmekle kalmadı, bir de oğluma ve bize çok büyük sürpriz yaptı. Sünnet hediyesi olarak bir elektrikli bisiklet getirdi. Bu gün yaşadığımız mutluluk kelimelerle anlatılacak gibi değil” dedi.
Anne Hicran Albahçe de, “Oğlum DMD kas hastası. Hastalığı yüzünden yürüyemiyor. Eşim traktörle okula götürüp getiriyordu. Ben de her gün öğlen yemeğini okuluna götürüp karnını doyuruyordum. Çoğu zaman kendi işlerimiz aksıyordu. Maddi durumumuz müsait olmadığı için böyle bir araç ta alamamıştık. Başkanımız düğünümüze gelmekle kalmadı, bir de böylesine güzel ve ihtiyacımız olan bir hediye getirdi. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı.
Düğününe katılarak sürpriz yapan ve sünnet çocuğuna akülü araç hediye eden Başkan Mustafa Dündar, “Mustafa’nın en mutlu günü. Bizlerde onu bu mutlu gününde yalnız bırakmak istemedik. Kas hastası olduğunu ve yürüyemediğini öğrendik. Okula rahat gelip gitmesini sağlamak için, kendisine sünnet hediyesi olarak akülü araç hediye ederek hem Mustafa’nın, hem de ailenin hayatını kolaylaştıralım istedik. Okula geliş gidişlerde artık anne babasına yük olmadan tek başına gidip gelebilsin istedik. İnşallah tedavi noktasında da olumlu bir gelişme olur ve Mustafa Sağlığına kavuşur. Allahtan kendisine şifalar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Dündar, daha sonra babası tarafından yeni araca bindirilen Mustafa ile bir süre sohbet edip, aracın nasıl çalıştığını birlikte test etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<