banner359

Kent Konseyi’ne AK Parti’den iade-i ziyaret

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, Kent Konseyi’ni ziyaret etti.Soyer Kazancı başkanlığındaki yürütme kurulunun ev sahipliğindeki ziyarette, ilçenin belli başlı meseleleri ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunuldu....

30 Ağustos 2016 Salı 18:34
Kent Konseyi’ne AK Parti’den iade-i ziyaret
AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, Kent Konseyi’ni ziyaret etti.
Soyer Kazancı başkanlığındaki yürütme kurulunun ev sahipliğindeki ziyarette, ilçenin belli başlı meseleleri ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Kent Konseyi’nin çalışmaları ve ileride yapacağı programlar da konuşuldu.
AK Parti İlçe Başkanı Murat Ünal, herkesin Mudanya’yı sahiplenmesi, değerlerine sahip çıkması gerektiğini söyledi. Halka hizmet maksadıyla siyaset yaptıklarını belirten Murat Ünal, “Mudanya için hizmet eden bizim başımızın tacıdır. İşlerin sonuna kadar takipçisi olacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<