banner359

Kestel Belediyesi’nden Çanakkale Çıkarması

Bursa’nın Kestel Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilçe sakinlerine yönelik kültür gezisi gerçekleştirildi.8 otobüsle gerçekleştirilen gezi hakkında açıklama yapan Kestel Belediye Başkanı Yener...

15 Nisan 2016 Cuma 09:49
Kestel Belediyesi’nden Çanakkale Çıkarması
Bursa’nın Kestel Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilçe sakinlerine yönelik kültür gezisi gerçekleştirildi.
8 otobüsle gerçekleştirilen gezi hakkında açıklama yapan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, “Ecdadımızın yedi düvele ‘dur’ dediği Çanakkale Destanının yazıldığı topraklara ilçe sakinlerimiz için her yıl düzenlediğimiz kültürel turlarımıza bu yılda devam ediyoruz. İlk etapta 390 vatandaşımızın katılımı ile 8 otobüsle gerçekleştirdiğimiz gezimize ilçe sakinlerimiz yoğun ilgi gösterdiler. Önümüzdeki günlerde gezimizin ikinci etabını da gerçekleştireceğiz. Kestel Belediyesince yıl boyunca ilçe sakinlerimize yönelik olarak kültürel turlarımıza devam ediyoruz. Çanakkale, Konya, Eskişehir, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere cennet vatanımızın dört bir köşesine düzenlediğimiz turlar ile ilçe sakinlerimizi tarihi ve turistik mekanlara ulaştırmaya, tarihimizi ve kültürümüzü tanıtmaya devam ediyoruz. İlçe sakinlerimizin tek yapması gereken belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurmaları” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<