banner359

Kestel’de Fırın Denetimleri Sıklaştı

Kestel Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı münasebeti ile ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini sıklaştırdı.Kestel Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından oluşturulan denetim ekipleri tarafından başlatılan...

16 Haziran 2016 Perşembe 16:07
Kestel’de Fırın Denetimleri Sıklaştı
Kestel Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı münasebeti ile ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini sıklaştırdı.
Kestel Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından oluşturulan denetim ekipleri tarafından başlatılan fırınlarda, un deposundan, satış yerine, personelin giyiminden, temizliğine, sağlık karnelerine ve pidenin gramajına kadar bir çok yönden denetimler gerçekleştirildi. Ramazan ayı sebebiyle ilçede ekmek üretimi yapan fırınlarda sıklaştırılan denetimlerde görülen olumsuzluklar ile ilgili cezai işlemler uygulandı.
Fırınlara yönelik denetimlerin bundan sonrada devam edeceğini belirten Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, "Gıda üretimi oldukça büyük önem ve özen isteyen bir konu. Bu konuda ilçemizde faaliyet gösteren tesislerin halkımıza sağlıklı ürün satışını yapmaları konusunda son derece kararlıyız. Halkımıza eksik gramajlı hijyenik olmayan bir ortam da üretimi yapılmış ürün satışına müsaade etmemiz mümkün değil. Zabıta müdürlüğü ekiplerimizce yapılan denetimlerde ilçemizde üretim yapan tesislerin büyük bir bölümünde kurallara uyulduğu ve sağlıklı bir üretim yapıldığı tespit edildi. Bunun dışında tespit edilen küçük eksikliklerin giderilmesi noktasında gerekli uyarılar yapıldı" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<