banner359

Ki! kart ve VM Medicalpark işbirliği

Kent Meydanı Avm Ve Vm Medical Park Bursa Hastanesi Arasında Imzalanan Sözleşmeyle Ki! Kart Sahipleri çeşitli Ayrıcalıklardan Faydalanacak.

08 Aralık 2016 Perşembe 15:01
Ki! kart ve VM Medicalpark işbirliği
Kent Meydanı AVM ve VM Medical Park Bursa Hastanesi arasında imzalanan sözleşmeyle Ki! kart sahipleri çeşitli ayrıcalıklardan faydalanacak.
VM Medical Park Bursa Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştiren törenle sözleşme Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu ve VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Demir tarafında imzalandı. Kent Meydanı AVM’nin sadakat kartı olan Ki! kart sahipleri, yapılan bu kurumsal sözleşme ile bir yıl boyunca çeşitli ayrıcalıklardan yararlanacak.
Karşılıklı atılan imzalarla birlikte, 80 bine yakın Ki! kart kullanıcısı bu ayrıcalıktan faydalanacağı ifade edilirken, böyle bir hizmeti ve ayrıcalığı sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını açıklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<