banner359

Kızılay İş Merkezi açıldı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Kızılay İş Merkezi törenle açıldı.Kızılay Karacabey Şubesi tarafından yapılan 4 katlı iş merkezi hizmete girdi. Kızılay Şube Başkanı Ahmet Kırmızı, "Bizler yönetimi devralalı 4 yıl oldu. Arkadaşlarımız...

31 Ocak 2017 Salı 16:37
Kızılay İş Merkezi açıldı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Kızılay İş Merkezi törenle açıldı.

Kızılay Karacabey Şubesi tarafından yapılan 4 katlı iş merkezi hizmete girdi. Kızılay Şube Başkanı Ahmet Kırmızı, "Bizler yönetimi devralalı 4 yıl oldu. Arkadaşlarımız ile görevi devraldığımızdan bu yana Karacabey’imize güzel eser kazandırmak istedik. Rahmetli fırıncı Ayşe Erim’in 1975 yılında bağışladığı bu yerimize Kızılay İş Merkezi’mizi kendi öz kaynaklarımızla yaptık" dedi.

Şube Müdürü Ebru Toprak da, "242 metrekarelik arsamız 42 yıl önce bağışlandı. İş merkezimiz 4 katlı olup, en alt katta 508 metrekarelik işyeri bulunmaktadır. Bodrum kat, zemin ve asma katlarında ofisler bulunmaktadır. Binamız 1,5 milyon liraya mal oldu. Bizler bu binayı kendi öz kaynaklarımızla yaptık ve Karacabey’imize kazandırdık” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol mensupları tarafından kurdele kesilerek iş merkezi hizmete açıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<