banner359

Kızılay İş Merkezi’nin Temeli Atıldı

Kızılay tarafından Karacabey ilçesine yapılacak olan 4 katlı iş merkezinin temeli törenle atıldı.Kızılay tarafından Karacabey ilçesine yapılacak olan 4 katlı iş merkezinin temel atma törenine Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kızılay...

07 Aralık 2015 Pazartesi 11:03
Kızılay İş Merkezi’nin Temeli Atıldı
Kızılay tarafından Karacabey ilçesine yapılacak olan 4 katlı iş merkezinin temeli törenle atıldı.
Kızılay tarafından Karacabey ilçesine yapılacak olan 4 katlı iş merkezinin temel atma törenine Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kızılay Bursa Şube Başkanı İbrahim Dokunmazer, Kızılay Karacabey Şube Başkanı Ahmet Kırmızı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Kızılay Karacabey Şube Başkanı Ahmet Kırmızı, "Karacabey adına çok önemsediğimiz bir projenin temelini atmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Umarım yine hep birlikte iş merkezinin açılışını da yapacağız" dedi.
Ayşe Erim tarafından 1975 yılında Kızılay’a bağışlanan arsaya yapılana olan 4 katlı iş merkezi 66, 95 ve 112 metrekarelik home ofislerden oluşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<