Kocasu kirliliği bakanlara iletildi

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde binlerce dönüm araziye su veren Kocasu deresinin kirli akması üzerine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüştüğünü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet...

05 Haziran 2017 Pazartesi 16:59
Kocasu kirliliği bakanlara iletildi

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde binlerce dönüm araziye su veren Kocasu deresinin kirli akması üzerine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüştüğünü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye de konuyu bizzat aktaracağını söyledi.

banner380
Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Şahin, “Konuyu yakından takip ediyorum. Doğayı, çevreyi, sularımızı kirletenlerin en ağır cezayı almaları gerekiyor. Yenişehir ülkemizin en önemli tarım ve hayvancılık merkezlerinden birisidir. Kocasu deresi binlerce dönüm araziye su veren bir yerdir. Buradan sulanan ürünler Türkiye’nin her noktasına gidip vatandaşlarımızın sofralarına girmektedir. Bu hassas olayı Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’na, Bakanlık yetkililerine görüntüleri ile bizzat ilettim. Gün içerisinde de Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye de aktaracağım. Yenişehirli hemşerilerimiz rahat olsunlar. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağım” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<