banner359

Korsana geçit yok

Bursa Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Burulaş, Toplu Ulaşımda Korsan Olarak Çaliştiği Tespit Edilen Araçların Trafikten Men Edileceğini Açıkladı.

15 Aralık 2016 Perşembe 18:01
Korsana geçit yok
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURULAŞ, toplu ulaşımda korsan olarak çalıştığı tespit edilen araçların trafikten men edileceğini açıkladı.
BURULAŞ’tan yapılan açıklamada, toplu taşıma otobüslerinde 10 yaş sınırı bulunduğu belirtildi. Konuyla ilgili denetimlerin yapıldığını söyleyen yetkililer, ilk etapta 10 yaş sınırını aştığı halde araçlarını yenilemeyen ve kullanılmayacak kadar kötü durumda olan 3 aracın validatörünün kapatıldığını kaydetti. Buna rağmen bu 3 aracın korsan olarak para karşılığı çalıştığını tespit eden ve araçların acil olarak trafikten men edileceğini bildiren yetkililer, denetimlerin titizlikle devam edeceğini bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<