banner359

‘Kralın Diş Ağrısı’na Çocuklardan Büyük İlgi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde Sahnelediği ‘kralın Diş Ağrısı’ Adlı Oyun Vatandaşlardan İlgi Gördü.

21 Nisan 2016 Perşembe 11:23
‘Kralın Diş Ağrısı’na Çocuklardan Büyük İlgi
Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde sahnelediği ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyun vatandaşlardan ilgi gördü.
Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçıları, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyununu Dursunbey ilçesinde sahneledi. Çocuk ve gençler tarafından olduğu kadar yetişkinler tarafından da keyifle izlenen oyun, Dursunbey’de çok yoğun ilgi gördü. Dursunbey Belediyesi’nin ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ etkinlikleri kapsamında Dursunbey Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu, yaklaşık 1500 çocuk keyifle izledi. Çocuklar, oyunu çok eğlenerek izlediklerini alkışlarıyla gösterdi.
Diş hekimlerinden çok korktuğu için ülkesindeki bütün diş hekimlerini kovan kralın yaşadıklarını gözler önüne seren oyun, 40 dakika boyunca çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<