banner359

Kur’an kursunu bitiren miniklerin mezuniyet coşkusu

Bursa’nın İznik ilçesinde yaz Kur’an-ı Kerim kursunu bitiren öğrenciler mezuniyet coşkusu yaşadı.İlim Yayma Cemiyeti’nin 2016 yılı yaz Kur’an-ı Kerim kursları kapanış töreni Belediye İzzet Peşte Kamp ve Eğitim Merkezi’nde yapıldı....

11 Ağustos 2016 Perşembe 20:17
Kur’an kursunu bitiren miniklerin mezuniyet coşkusu
Bursa’nın İznik ilçesinde yaz Kur’an-ı Kerim kursunu bitiren öğrenciler mezuniyet coşkusu yaşadı.
İlim Yayma Cemiyeti’nin 2016 yılı yaz Kur’an-ı Kerim kursları kapanış töreni Belediye İzzet Peşte Kamp ve Eğitim Merkezi’nde yapıldı. Programa Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Ablak ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Kursta birinci olan Enes Köse ve Elif Barınalım’a kaymakam ve başkan tarafından hediye takdim edildi. Gecede ayrıca kurslara katılan 70 öğrenciye sertifikaları verildi. Minik öğrenciler Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler söyleyerek dinleyenleri ve ailelerini mest etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<