banner359

Kurtulan Lokantacıları Ağırladı

Türkiye Lokantacılar Ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Etem Aykut Yenice, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a Nezaket Ziyaretinde Bulundu.

22 Nisan 2016 Cuma 13:05
Kurtulan Lokantacıları Ağırladı
Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Etem Aykut Yenice, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Mustafakemalpaşa’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunan Genel Başkan Etem Aykut Yenice, yönetim kurulu üyeleri ve oda temsilcileri ile birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile bir araya geldi. ilçenin güçlü bir esnaf potansiyeline sahip olduğunu söyleyen Kurtulan, "Esnafımızın birlikte hareket etme ve üretebilme kabiliyeti var. Geçmişte bunun güzel örneklerini yaşadık. Esnafa her türlü desteği vermenin sorumluluğunu hissediyoruz. Hayata geçireceğimiz projelerde esnafın da kazanmasına dönük adımlar atıyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<