banner359

Liseli Gençlerden Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Tır’ı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, lise öğrencileri, Bayırbucak Türkmenlerine yardım TIR’ı gönderdi.İHH Temsilciği’nin öncülüğünde Mudanya Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi, Hasanbey Camii cemaati ve Hasanbey Mahallesi’ndeki yardımseverlerin...

15 Nisan 2016 Cuma 18:22
Liseli Gençlerden Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Tır’ı
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, lise öğrencileri, Bayırbucak Türkmenlerine yardım TIR’ı gönderdi.
İHH Temsilciği’nin öncülüğünde Mudanya Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi, Hasanbey Camii cemaati ve Hasanbey Mahallesi’ndeki yardımseverlerin katkılarıyla Suriye’deki Türkmenlere ve mazlumlara ulaştırılmak üzere içinde gıda malzemesi olan 6. TIR dualarla yola çıktı. 20 ton erzak ile çeşitli yardım malzemeleri bulunan TIR, Hatay’ın Reyhanlı ilçesine doğru yola çıktı.
İHH Mudanya temsilcisi Ogün Karagöz, öğrenciler ve öğretmenleri ile yardımlarını esirgemeyen Mudanyalılara teşekkür ederek, “Mazlumların yarasına merhem olabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.
Yapılan duaların ardından TIR Reyhanlı’ya hareket etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<