Lodos İnegöl’ü Vurdu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerinde etkili olan lodos maddi hasara yol açtı.Zaman zaman şiddetlenen lodos nedeniyle evlerin çatısı uçarken, enerji nakil hatlarının kopması yüzünden bazı bölgelerde...

07 Ocak 2016 Perşembe 15:53
Lodos İnegöl’ü Vurdu
Bursa’nın İnegöl ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerinde etkili olan lodos maddi hasara yol açtı.
Zaman zaman şiddetlenen lodos nedeniyle evlerin çatısı uçarken, enerji nakil hatlarının kopması yüzünden bazı bölgelerde elektrik kesintileri yaşandı. Özellikle sabah saatlerinde etkili olan lodos nedeniyle, Ertuğrulgazi Caddesi’ndeki mobilya firmalarının dış bina giydirmeleri zarar gördü. Lodosun nakil hatlarına zarar vermesi yüzünden zaman zaman elektrik kesintileri yaşandı. Yağmur ve kar gibi olumsuz hava şartlarında şehrin bazen genelinde bazende bir kısmında kesintiye uğrayan elektrikler, bu kez lodos yüzünden kesildi. Elektriğin kesildiği bölgelerde ikamet eden veya işyeri bulunan vatandaşlar, elektrik kesintisini arıza servisine bildirerek onarımını beklediler.
ÇATILARI UÇURDU
Lodos, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki 4 katlı bir binanın da çatısını uçurdu. Osmanbey Caddesi’nde ise bir evin çatısından uçarak ağaca saplanan sacı, esnafların haber vermesi üzerine gelen itfaiye ekipleri, merdivenli araçla alarak tehlike oluşturmasını engelledi. Nuri Doğrul Caddesi üzerinde ise, 3 katlı evin çatısındaki kiremitler ile tuğlalar caddeye düşerek, park halindeki araçlara zarar verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<