banner359

M. Kemalpaşa Belediyesi’nin faaliyet raporu oy birliği ile meclisten geçti

Bursa’nın Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 2016 yılı faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.6 gündem maddesinin görüşülerek karar bağlandığı meclis toplantısında, 2016 yılı faaliyet raporu oylandı. Görev süreleri dolan encümen...

04 Nisan 2017 Salı 13:12
M. Kemalpaşa Belediyesi’nin faaliyet raporu oy birliği ile meclisten geçti

Bursa’nın Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 2016 yılı faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.

6 gündem maddesinin görüşülerek karar bağlandığı meclis toplantısında, 2016 yılı faaliyet raporu oylandı. Görev süreleri dolan encümen ve komisyon üyelikleri seçimleri de yapıldı. Başkan Sadi Kurtulan, raporun görüşülmesi sırasında kanun gereği yerini Meclis Başkan Vekili Enver Erdoğan’a bıraktı. Rapor, AK Parti, CHP ve MHP’li üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

Oylama sonrası kürsüye gelerek bir teşekkür konuşması yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, meclisteki uyumlu çalışmanın örnek olduğunu söyledi. Sadi Kurtulan, "Türk demokrasinin iki büyük açmazı var. Biri istikrar, diğeri seçim kaygısı. Hizmet ve yatırım için en önemli unsur istikrardır. Seçim kaygıları da bir çok kararın alınmasında engel olmuştur. Bugüne kadar kararlarımızın önemli bir bölümünü oy birliğiyle aldık. Artık yeni bir döneme başladık. Bu süreçte hem kiracılarımız hem de mal sahipleri konusunda her şeyi gözden geçireceğiz. Esnafımız arasında adaletsizliğe meydan vermemek için gerekli düzenlemeleri masaya yatıracağız. Geri dönüşüm uygulamaları kapsamında da iki planımız var. Çöp artık ekonomik bir değerdir. Bu aşamayı Katı Atık Aktarma İstasyonu’nu hizmete açarak gerçekleştirdik. İlçe vahşi depolamadan kurtuldu. Bundan sonra evsel atıkları içinde ayırmak suretiyle toplamamız gerekiyor. Bunun için yetkili tüm dinamikleri bilgilendireceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<