banner359

Mahallelinin Yaptığı Bu Uygulama Camide Cemaat Sayısını Arttırdı

Mahalle sakinlerinin yaptığı kahvaltı ikramı, Bursa’nın tarihi camilerinden Yıldırım Beyazıt Camii’nin cemaat sayısını artırdı ve vatandaşların kaynaşmasını sağladı.Yaptıkları ikramlarla cami cemaatinin sayısını iki katına...

17 Nisan 2016 Pazar 17:30
Mahallelinin Yaptığı Bu Uygulama Camide Cemaat Sayısını Arttırdı
Mahalle sakinlerinin yaptığı kahvaltı ikramı, Bursa’nın tarihi camilerinden Yıldırım Beyazıt Camii’nin cemaat sayısını artırdı ve vatandaşların kaynaşmasını sağladı.
Yaptıkları ikramlarla cami cemaatinin sayısını iki katına çıkaran Yıldırım Mahallesi sakinleri, vatandaşlar tarafından büyük takdirle karşılanıyor. Her Pazar sabah namazından sonra cami cemaatine kahvaltı ikramı vererek vatandaşların kaynaşmasını sağlayan mahalleli, aynı zamanda cemaatin artmasını sağladı. Bu uygulamayı her Pazar sabah namazından sonra Yıldırım Beyazıt Camii’nde yaptıklarını ifade edene mahalleli, tüm Bursa halkını camiye beklediklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<