Makina mühendisliği öğrencilerinin proje heyecanı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi ile Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü arasındaki protokol çerçevesinde gerçekleştirilen Öğrenci Bitirme Proje Yarışması sonuçlandı.Makina Mühendisliği...

07 Haziran 2017 Çarşamba 10:51
Makina mühendisliği öğrencilerinin proje heyecanı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi ile Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü arasındaki protokol çerçevesinde gerçekleştirilen Öğrenci Bitirme Proje Yarışması sonuçlandı.

banner380

Makina Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin üniversite-sanayici işbirliğini geliştirmek amacıyla hazırladıkları projelerin sunumlarını titizlikle dinleyen MMO Bursa Şube Yöbetim Kurulu Üyeleri Ahmet İhsan Taşkınsel, Ercan Mastar, Umut Kahraman, Makina Mühendisleri Sevtap Sivri ve Murat Güvenir’den oluşan MMO Bursa Şubesi yarışma jürisi, yaptığı değerlendirme sonucu dereceye giren projeleri belirledi.

Ödül töreninde konuşan Uludağ Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Recep Yamankaradeniz bütün çalışmalarına destek veren Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’ne teşekkür etti. Öğrencilere ve onlara en önemli desteği sunan öğretim üyelerine de ayrıca teşekkür eden Yamankaradeniz, öğrencilerin hazırladıkları bitirme projelerinin iş hayatına atılırken çok önemli olduğunu ifade etti. Yarışmaya giren bütün projelerin çok değerli olduğunu belirten Yamankaradeniz, mezun olan öğrencilerine hayatlarında başarılar diledi.

MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart da konuşmasında yarışmaya katılan tüm makina mühendisi adaylarını kutladı. Mart, proje yarışmasını önemsediklerini, değer verdiklerini ve bu projelerin sanayiye dönük, sanayi ile işbirliği içinde olmasının önemini belirtti.

Konuşmaların ardından yarışmada derece alan öğrencilere ödülleri verildi ve topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.

Dereceye giren projeler şöyle:

’Bitirme Projesi Yarışmaları’nda ödül alan proje ve projeleri hazırlayan öğrenciler ve projenin danışmanları şöyle:

1-Otobüsler için hostes koltuğu tasarımı - Özgür Sarıbatur, Ezgi Kap, Doruk Doğruoğlu - Doç. Dr. Fatih Karpat

2-Kompozit jant üretim metotlarının araştırılması - Seçkin Çakır, Aylin Büyükyanbolu, Ebubekir Pınar - Prof. Dr. Ali Bayram

3-Elektromekanik tutucu - Mehmet Şimşek, Ali Baklacı - Yard. Doç. Dr. Gürsel Şefkat

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<