banner359

Marmarabirlik’ten Bursaspor’a Ziyaret

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nı ziyaret etti.Recep Bölükbaşı, Marmarabirlik’in yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Bölükbaşı, "Geçtiğimiz...

03 Kasım 2015 Salı 18:23
Marmarabirlik’ten Bursaspor’a Ziyaret
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nı ziyaret etti.
Recep Bölükbaşı, Marmarabirlik’in yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Bölükbaşı, "Geçtiğimiz hafta sizleri ziyaret etmiştik. Bursaspor ve Marmarabirlik markalarının değerlerini konuşmuştuk. Bu ziyaretleri sık sık yapmak istiyoruz. Ancak bu sezon kongre, kamp ve transfer dönemi nedeniyle vakit bulamadık. Bu ziyaretleri diğer kurumlar ile de yapmak istiyoruz. Bursa’da ne kadar sanayici ve işadamı varsa Bursaspor için ne yapabiliriz konusunu görüşeceğiz. Marmarabirlik geçtiğimiz yıllarda da kesintisiz kulübümüzün gerek altyapısı ve gerekse profesyonel takıma sürekli zeytin, zeytinyağı ve bakliyat hibe ettiler. Şahsınızda sizlere ve 32 bin üreticinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ise, 32 bin üretici ortağıyla birlikte Bursaspor’a destek vermekten dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Asa, şu ifadeleri kullandı:
"32 bin üretici ortağımız adında sevindirici durum söz konusu. Başkanımız Recep Bölükbaşı, Kasımpaşa maçında jest yaptı. Daha sonra Sivasspor maçında da Bursaspor’un göğsünde yer aldık. Hem Kasımpaşa hem de Sivasspor maçlarında 32 bin üreticimizin manevi desteğinin sahaya yansıdığını ve başarıyla sonuçlandığını gördük. Güç birlikteliği takıma yansıdı. Marmarabirlik, Bursa markası. Bursa’da Türkiye’nin ilk 500’ünde yer alan çok sayıda fabrika olmasına rağmen Bursaspor’a sahip çıkılmaması gerçekten çok üzücü. Biz Bursaspor’a desteğe her zaman hazırız. 32 bin ortağımız adına Bursaspor’un forma göğüs reklamında yer almaktan onur duyacağız.”
Bölükbaşı, yöneticiler Mustafa Oran ile Osman Malakçı Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, yöneticiler Şevket Karagöz ve Osman Bostancı’ya Bursaspor forması ve atkısı hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<