Marmarisliler Mudanya HEM’e hayran kaldı

Mudanya Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi, Muğla’nın Marmaris ilçesinde bu yıl 7.’si düzenlenen Uluslararası Marmaris Halk Dansları Festivali’nde sergilediği performansla yoğun ilgi gördü.Marmaris’te 4 gün süren festivale yurtiçi...

02 Haziran 2017 Cuma 17:06
Marmarisliler Mudanya HEM’e hayran kaldı

Mudanya Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi, Muğla’nın Marmaris ilçesinde bu yıl 7.’si düzenlenen Uluslararası Marmaris Halk Dansları Festivali’nde sergilediği performansla yoğun ilgi gördü.

banner380

Marmaris’te 4 gün süren festivale yurtiçi ve yurtdışından davetli olan 8 ekipten biri olan Mudanya HEM Halk Oyunları ekibi, Bursa ve Mudanya’yı temsil etti. Ekip sorumlusu olarak HEM Müdür Yardımcısı Ayşe Yıldız ile Halk Oyunları Antrenörü Vildan Cankur’un hazır bulunduğu etkinlik öncesinde dansçılar, Türk bayraklarıyla Marmaris sokaklarında 19 Mayıs yürüyüşü yaptı. Daha sonra Marmaris 19 Mayıs Gençlik Meydanı’ndaki gösterileriyle izleyenleri kendilerine hayran bırakan ekip, uzun süre alkışlandı.

Yaşları 18 ile 65 arasında değişen halk oyunları gruplarının yöresel oyunlarıyla keyifli vakit geçirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<