banner359

Mehter Eşliğinde Aşure Dağıttılar

Bursa’da, Ulu Çarşı esnafı, mehter marşları eşliğinde aşure dağıttı.Merkez Osmangazi ilçesinde,. Ulu Çarşı esnafı, muharrem ayı sebebiyle 2 bin kişiye aşure ikram etti. Esnaf, çarşı meydanında mehter marşları eşliğinde vatandaşlara...

31 Ekim 2015 Cumartesi 15:03
Mehter Eşliğinde Aşure Dağıttılar
Bursa’da, Ulu Çarşı esnafı, mehter marşları eşliğinde aşure dağıttı.
Merkez Osmangazi ilçesinde,. Ulu Çarşı esnafı, muharrem ayı sebebiyle 2 bin kişiye aşure ikram etti. Esnaf, çarşı meydanında mehter marşları eşliğinde vatandaşlara aşure dağıttı. Aşure dağıtımına Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da katıldı.
Çarşı esnafını tebrik eden Başkan Dündar, "Bu tür faaliyetler insanların bir araya gelmesine vesile oluyor. Bu güzelliği hep birilikte yaşamış oluyor. Aynı şehirde, aynı ülkede yaşayan bizlerin kardeşlik ve birlik içerisinde bu güzellikleri paylaşmasında fayda var. Şehrin güzelleşmesi için de hep beraber gayret etmemiz gerekiyor" dedi.
3 senedir aşure dağıttıklarını belirten Ulu Çarşı Yönetim Başkanı Gülay Topkıran ise, kendilerini yalnız bırakmayan Dündar’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<