MHP’den emniyete eleştiri

MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, Bursa’da son dönemde hırsızlık, dolandırıcılık gibi olayların arttığı yönünde şikayetler aldıklarını belirterek, “Personel azlığına rağmen emniyet güçleri canla başla çalışmakta, lakin...

14 Kasım 2016 Pazartesi 13:01
MHP’den emniyete eleştiri
MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, Bursa’da son dönemde hırsızlık, dolandırıcılık gibi olayların arttığı yönünde şikayetler aldıklarını belirterek, “Personel azlığına rağmen emniyet güçleri canla başla çalışmakta, lakin olaylara yetişememektedirler” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, Bursa’da son dönemlerde suçların artmasına ilişkin çok sayıda şikayet aldıklarını dile getirdi. Yazılı açıklamada bulunan Topçu, şu ifadeleri kullandı: “Bursa’da şahsıma ve Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl başkanlığına bugünlerde gelen ihbar ve şikayetlerin bir çoğu asayiş konusunda olmaya başladı. Bunun delili olarak da her gün medyada Bursa’daki uyuşturucu, hırsızlık, dolandırıcılık, yankesicilik haberlerine yer verilmektedir. Bize gelen şikayetlerin büyük bölümü bu olaylardan oluşmaktadır. Emniyette FETÖ soruşturmasından dolayı bir çok personelin görevden alınması sebebiyle kadro eksikliği olduğunu kabul ediyoruz. Bu konuda hukuka uygun olarak gereken bir an önce yapılmalıdır. Suçlular bu kadro eksikliğini fırsat bilerek rahat hareket etmektedirler. Personel azlığına rağmen emniyet güçleri canla başla çalışmaktadır, lakin olaylara yetişememektedirler. Bununla alakalı bir an önce personel alınmalı ve suçlulara aman verilmemelidir. Artan olaylardan dolayı bizlere gelen şikayetlerde ağrılıklı olarak yabancı uyruklu kişilerin çoğunluk gösterdiğidir. Suçüstü yapılamadığından vatandaşın can güvenliği azaldığı iddia edilmektedir. Bu da halkımızın devlete güvenini sarsmaktadır. Daha önce de belirttiğimiz gibi bizler Bursa halkının hizmetindeyiz”.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<