banner359

Mimarlık Öğrencileri Karacabey’i Seçti

Uludağ Üniversitesi Mimarlık-mühendislik Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğrencileri, “öğrenci Yerleşkesi” Alanı Olarak Karacabey’i Seçti.

07 Kasım 2015 Cumartesi 13:25
Mimarlık Öğrencileri Karacabey’i Seçti
Uludağ Üniversitesi Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, “öğrenci yerleşkesi” alanı olarak Karacabey’i seçti.
Her yıl farklı bir yörede yapılan ve bu yıl Mimarlık Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin proje alanı olarak seçtikleri faaliyetler Harmanlı Mahallesi’nden start aldı. Genç mimar adaylarının tasarımlarını sergileyecekleri açıklandı.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, öğrenci yerleşkesi alanı olarak Karacabey’i seçen öğrencilere ve öğretim üyelerine teşekkür etti. Özkan, öğrencilere ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını, projenin ülke çapında ses getirmesi için her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Karacabey’in eşsiz tarihi ve tabii güzelliklere sahip olduğuna vurgu yapan Özkan, “Kültürel mirası, tabiat varlıkları, tarımı ve ekonomisi ile öğrencilere ilham kaynağı olabilecek sayısız değerlere sahip Karacabey, böylesine güzel bir organizasyon için en doğru adrestir. Karacabeyliler olarak projenin başarı ile sonuçlanması için her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<