banner359

Minik öğrencilerden polise sürpriz ziyaret

Bursa’nın Yıldırım ilçesindeki minik öğrenciler İstanbul’da yaşanan hain saldırının ardından polis amcalarına taziye ziyaretinde bulunarak, onlara moral verdi.İstanbul’da düzenlenen ve 44 kişinin şehit olduğu hain saldırının ardından...

13 Aralık 2016 Salı 17:06
Minik öğrencilerden polise sürpriz ziyaret
Bursa’nın Yıldırım ilçesindeki minik öğrenciler İstanbul’da yaşanan hain saldırının ardından polis amcalarına taziye ziyaretinde bulunarak, onlara moral verdi.
İstanbul’da düzenlenen ve 44 kişinin şehit olduğu hain saldırının ardından Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) bünyesinde faaliyet gösteren okul öncesi eğitim sınıflarında öğrenim gören minikler, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Ertuğrulgazi Polis karakolunu ziyaret ederek, polis amcalarına moral verdi. Polislere karanfil takdim eden öğrenciler ayrıca, evde velilerine yaptırdıkları poğaça, böreklerin yanı sıra kendi yaptıkları resimleri de hediye etti.
Acımızı hafiflettiler
Arkadaşlarını kaybeden polislere başsağlığı dileyen öğrencilerin gösterdiği duyarlılık polisleri duygulandırdı. Düzenlenen etkinlikten dolayı çocuklara ve Yıldırım Belediyesi’ne teşekkür eden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görev yapan polisler, “Böyle bir zamanda minik yavrularımızın gösterdiği bu duyarlılık acımızı bir nebze de olsa azaltırken, aynı zamanda mücadele azmimizi artırdı. Bu yavrularımızın geleceği için dün olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<