banner359

Minik yüreklerden polise destek

Bursa’da, anaokulu öğrencileri, Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, kendi elleriyle hazırladıkları dövizleri ve hediyeleri polislere verdi.Emniyet Müdürlüğü koridorlarını "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganlarıyla inleten...

27 Aralık 2016 Salı 17:36
Minik yüreklerden polise destek
Bursa’da, anaokulu öğrencileri, Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, kendi elleriyle hazırladıkları dövizleri ve hediyeleri polislere verdi.
Emniyet Müdürlüğü koridorlarını "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganlarıyla inleten anaokulu öğrencilerini karşılarında gören polisler ise şaşkınlıklarını ve memnuniyetlerini gizlemedi. Kendi elleriyle hazırladıkları dövizleri ve hediyeleri polislere veren çocuklara, emniyet mensupları da çikolata ikram etti.
Birlikte çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından, kendilerine farklı bir gün yaşatarak moral veren çocuklara ve öğretmenlerine teşekkür eden polisler, halkın ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenliği için mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devem edeceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<