banner359

Mobil Başkan Yollarda

Bugüne Kadar 30 Mahallede Gerçekleştirilen “halil İbrahim Sofrası” Faaliyetlerinde Vatandaşlarla Bir Araya Gelen Başkan Özkan, Bu Gezilere Yıl Boyunca Devam Edeceğini Söyledi.

03 Kasım 2015 Salı 17:02
Mobil Başkan Yollarda
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, köy ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
Bugüne kadar 30 mahallede gerçekleştirilen “Halil İbrahim Sofrası” faaliyetlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özkan, bu gezilere yıl boyunca devam edeceğini söyledi. Görevi geldiği ilk günden bu yana oturan değil sıkıntıları yerinde gören başkan olacağını dile getiren Başkan Ali Özkan, “Mobil Başkan Ali Özkan” sloganının sürdürüleceği mesajını verdi.
Yaklaşık bir buçuk yıldan bu yana ilçe genelindeki seksen beş mahalleyi adım adım gezerek, vatandaşlarla görüştüğünü dile getiren Özkan, “Makam ve mevkiler halka hizmet için vardır. “Bizler, ’Bir kavmin efendisi hizmet edendir’ buyuran bir Peygamberin ümmetiyiz. Hemşerilerimiz ile kucaklaşmak, onların dertleri ile hemhal olabilmek için en ücra köşeleri dahi ziyaret ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<