Mobil Başkandan Halil İbrahim Sofrası

Özkan, Haftanın Belirli Günlerinde Sabah Namazı Sonrası Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Geliyor. Özkan, Kurulan Kahvaltı Sofrasında Vatandaşların Taleplerini Dinliyor.

27 Ekim 2015 Salı 11:25
Mobil Başkandan Halil İbrahim Sofrası
Bursa’nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, haftanın belirli günlerinde sabah namazı sonrası mahalle sakinleri ile bir araya geliyor. Özkan, kurulan kahvaltı sofrasında vatandaşların taleplerini dinliyor.
Belediye Başkanı Ali Özkan’ın ’mobil başkan’ sloganıyla başlattığı uygulama ilgi görüyor. Özkan, başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle beraber sabah namazını Doğla Camii’nde kıldı. Daha sonra kahvehanede belediye tarafından halka kahvaltı ikram edildi. Özkan, “Biz istişareye önem veriyoruz. Bu zamana kadar bunu her alanda uyguladık. Fikir aldık, eleştirileri dinledik. Çözüm tekliflerine kulak verdik. Arzumuz sıcak bir ortamda her şeyi sizinle konuşup paylaşmak. Ben ve meclis üyesi arkadaşlarım sizlere kulak vermek için buradayız ifadelerine yer verdi.
Vatandaşlar, talep ve şikayetlerini başkana iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<