banner359

Morsalkım Kadın Dayanışma Derneği’nin Gecesine Bozbey Çifti Damga Vurdu

Seden-Mustafa Bozbey çifti, Nilüfer Kadın Korosu’nun Morsalkım Kadın Dayanışma Derneği yararına verdiği konsere damgasını vurdu.ÇGD Bursa Şubesi’nin 2015 Kent Kültürüne Hizmet ödülüyle geçtiğimiz hafta gündeme gelen Nilüfer Belediyesi...

06 Aralık 2015 Pazar 11:18
Morsalkım Kadın Dayanışma Derneği’nin Gecesine Bozbey Çifti Damga Vurdu
Seden-Mustafa Bozbey çifti, Nilüfer Kadın Korosu’nun Morsalkım Kadın Dayanışma Derneği yararına verdiği konsere damgasını vurdu.
ÇGD Bursa Şubesi’nin 2015 Kent Kültürüne Hizmet ödülüyle geçtiğimiz hafta gündeme gelen Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu’nun "Dünya Kadın Hakları Günü" çerçevesinde Morsalkım Kadın Dayanışma Derneği yararına Uğur Mumcu sahnesinde verdiği konsere Seden-Mustafa Bozbey çifti damgasını vurdu. İlk sürpriz, Seden Bozbey’in koroya katılıp Roman şarkıları söylemesiyle başlaı. Başkan Mustafa Bozbey sahneye çıkıp eşiyle Roman havası oynayınca yer yerinden oynadı. Gecenin sürprizi, konserin Roman şarkıları konseptindeki ikinci bölümünde Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey’in de Roman kostümüyle koristler arasına katılarak koroya eşlik etmesi oldu. Seden Bozbey kostümünü giydi, koroya katıldı ve şarkıları koroyla birlikte söyledi.
Şef Dr. Aysel Gürel yönetimindeki Konser sonunda, Morsalkım Derneği Başkanı Dilek Üzümcüler’in koro için sürpriz olarak hazırladığı 10. yıl pastasını birlikte kesmek üzere Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör ile birlikte sahneye davet edilen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önce koroda görev alan eşi Seden Bozbey’e çiçek verdi, ardından "İlle de Roman olsun" şarkısında Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör ve eşi ile birlikte koroya eşlik etti. Şarkının ritmine kendilerini kaptıran Seden-Mustafa Bozbey çifti tezahüratlar eşliğinde sahnede Roman figürleriyle dansa başlayınca adeta yer yer yerinden oynadı. Bozbey çifti, Roman figürlerinden örnekler sergiledikleri dansın sonunda müthiş alkış aldı. İki bölümlük konserin ilk bölümünde, kadın haklarına vurgu amacıyla, koristlerin kızları ve gelinleri de sahnede yerini aldı. Genç kızlar ve gelinler, koroyla birlikte şarkı söyleyerek eşsiz bir deneyim yaşadı.
Konserde Gülay Sürücü, Vildan Öztürk, Fatma Sevik, Emel Beki, Aynur Öztan, Necmiye Mırcıoğlu, Kader Tekelioğlu, Zümrüt Sanlı korist olarak görev yaparken, Roman kadın tiplemesiyle Hülya Veziroğlu da büyük alkış topladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<